water welkom vuur aarde lucht water

HENRIËTTE BRANDS & VITAJUWELS

Edelsteenwater drinken bij je kapper

Sinds Henriëtte Brands de edelstenenstaven van Vitajuwels® heeft ontdekt krijgen haar klanten naast het gebruikelijke kopje koffie ook een glas edelstenenwater met de ‘smaak’ Inspiratie, Wellness of Innerlijke Reinheid.

Henriëtte Brands: “Elke VitaJuwel® is gemaakt van zuiver mondgeblazen glas, zónder zware metalen, en is gevuld met edelstenen. Als deze staven in een karaf water worden gezet, veranderen zij de structuur van het water door hun natuurlijke trillingen en smaakt het wezenlijk anders. Vitaal drinkwater zou je kunnen zeggen. Toen ik voor het eerst een glas edelstenenwater proefde, was ik meteen enthousiast over de rijke en volle smaak.”

Edelsteenstaven zijn hygiënisch, eenvoudig schoon te maken en probleemloos in gebruik. Gewoon in een glazen karaf zetten, water erbij – en al na korte tijd (ca. 7 minuten) is het edelsteenwater klaar.

Speciaal is de VitaJuwel® voor Kids.
Met een positief effect op de concentratie en het leervermogen van het kind. De staaf is gevuld met rode jaspis, sodaliet, oranje calciet, agaat en aventurijn. Voor kinderen is de edelstenenstaaf van Vitajuwel® dé toverstaf voor het water. Bij kinderen is het aandeel water in het lichaam het grootst. Water drinken bevordert de concentratie en het leervermogen van onze kinderen. Vooral de tijd dat de kinderen aan het groeien zijn, is het drinken van zuiver water heel belangrijk. Hoe brengen we de kinderen er toe om gezond water te kiezen i.p.v. cola of sinas. Natuurlijk door de toverstaf van de edelstenen. Kinderen ontdekken de fascinerende en de kracht van de edelstenen. Als kinderen dit water drinken voelen zij de kracht van de edelstenen.

De staven van Vitajuwel® zijn o.a. te verkrijgen met edelstenen voor: Huidverzorging, Vuur van Sensualiteit, Op gang Komen, Harmonie, Happy Moments en Phiolino (kleine staaf voor één glas) of een schitterend Wijn Giftset “Infinitum". Perfect voor (relatie/zaken)geschenk.

Voor nog meer informatie omtrent de verschillende Vitajuwel® staven en prijzen, klik hier.

schitterend Wijn Giftset “Infinitum.

Overzicht producten salon de schaal   producten   producten salon de schaal   producten salon de schaal